28 June 2011

Something soooo

So firstly, I wanna start with errr okay I’m gonna introduce to you guys my 7 gila kentang friends!

1. Hidayu Saharudin
2. Ros Amalina Ros Suhaimi
3. Fadila Moran
4. Nur Aini Hassan
5. Syahirah Kamaruzaman
6. Nurul Ain Ibrahim
7. Juwairiah Che Dhapat

( Eh asal aku tiba2 bold nama korang ni? Tak rasa honor ke? :P )
Amaran keras : Sila ingat nama2 mereka ini jika anda mengenali mereka dengan lebih mendalam. Di dalam erti kata lain, lebih rapat. Something bad gonna happen. Baik jauh2. This’s a warning!

They were the mastermind of today’s case. Terima Kasih banyak banyak yang tak terhingga dan tiada tahap untuk semua hadiah anda ye. I’m so terharu here! 16 tahun hidup dan this is the first time dapat present sebegini. What’d you expect guys? Mesti fikir benda yang paling special kan? Of course lah special. Here’s the pic


Seeee. Benda pertama yang mungkin akan terlintas di fikiran anda ( Bukan saya )

‘ Hadiah yang kecil tu mesti gelang tak pun cincin ‘
‘ Yang panjang hijau tu mungkin perfume, kasut, ataupun sebaliknya ‘
‘ Yang besar tu of course lah baju. Baju dalam? Barangkali ‘

Jadi, mari membuka ketiga tiga hadiah tersebut
Dan...
.............
..........................
.................................
..............................................
.......................................................
.........................................................................
..................................................................................
................................................................................................

(scroll down)

(scroll down)

.............................
.............................................

Jeng3!

Secara kebetulan!

Sikat : Sikat kecilku baru sahaja hilang ( Terima kasih bagi sikat )
Sabun : Aku suka sabun tu! Fav kot ( Terima kasih bagi sabun )
Spongebob! : Ni aku taktau nak buat apa. Bagi kucing main je ( Terima kasih bagi spann )
Minyak gamat : Tau tau je. Rumah aku dah berkurun takde gamat. Mak bapak aku mesti suka ada yang baru ( Terima kasih bagi minyak gamat )
Ubat gigi : Haaa yang ni rugi. Aku baru je beli kat giant dohhh. Siap dapat free gift mangkuk lagi
Kotex 28cm overnight : Aku dah nak period! Thanks!

3 loves:

Anonymous said...

Assalamualaikum.Hai Aini.Saya harap awk sudi berkenalan dgn saya.nama saya Liza.Raja Liza bt Raja Basri.umur saya 15 tahun.berasal dari Kl but I live in Perak.Mesti awk pelik saya yg tetibe jer muncul.Sebenarnya saya pernah mengenali seorang drpd sahabt2 gila kentang awk tu.Terlalu kenal.Nak di Jadikn cerita hati saya terdtik nak try cari dia online yg membawa saya k blog awk.Lawanye blog!.So saya harp awk sudilah menjadi kwn saya yer.Untuk kepastian saya bg ckit ciri2 kawan awk yg pernah menjadi sahabat saya bertahun dulu:
-juwairiah bt che dapat lahir pd 4/1/1995.ayhnya seorg guru.nama abg faizal & adi.Harap boleh menjadi sahabat gila kentang jarak jauh.please contact me as soon as posibble=0125858619,facebook=raja liza bt raja basri.saya ikhlas.wasalam.

Tedd here said...

Yes betul her brother adi dan faizal. Nanti saya bagi tau jue okayy :)

Anonymous said...

Thank U..I looking foward 4 it

Post a Comment

Thanks comment mine ♥